Sat Nam Rasayan en innerlijke stilte

De healing art van Sat Nam Rasayan leert je om anderen te helen. Ze integreert stilte en kalmte in je leven, zorgt ervoor dat je ongezonde gewoontes kan loslaten en staat je toe om ieder moment van je leven in helderheid en  bewustzijn te ervaren. Het zorgt ervoor dat je je gevoelens, je gedachten en je emoties kan begrijpen en ermee om kan gaan zonder gehechtheid en je ontwikkeld een innerlijke stilte zodat je kan leven vanuit je intuïtie.

Voor vele duizenden jaren was Sat Nam Rasayan een geheime traditie. Het werd in stilte doorgegeven van meester aan student en alleen een paar hoog ontwikkelde studenten kregen op deze manier de mogelijkheid om Sat nam Rasyan Healing te leren. Het innerlijke proces en de training duurde vele jaren totdat de student in staat was om de neutrale staat van zijn te herkennen en vast te houden.

Het is meer dan 20 jaar geleden dat Yogi Bhajan aan Guru Dev Singh vroeg naar Europa te verhuizen om deze geheime geneeswijze te onderwijzen, hiermee werd de geheimhouding verbroken en werd voor het eerst in het openbaar les gegeven aan groepen studenten. In 1995 kon Guru Dev Singh aan zijn studenten een structuur aanbieden voor hetgeen geleerd diende te worden en ontstond de level 1 en Level 2 training van Sat Nam Rasayan Healing. Yogiji leefde toen nog en volgde de ontwikkeling van Sat Nam Rasayan op de voet, hij vond het een belangrijk en essentiële vaardigheid voor alle Kundalini Yoga leraren. Yogi Bhajan heeft verschillende verklaringen achtergelaten voor ons over de Sat Nam Rasayan Healing, misschien is dit wel de meest belangrijke: "Silence is the greatest healer."

De basis van Sat Nam Rasayan is de innerlijke stilte. Het leert je om de meditatieve staat die je bereikt door middel van Kundalini Yoga te gebuiken om anderen te healen en om je eigen bewustzijn te verhogen. De staat van waarnemen die je door de beoefening van Sat Nam Rasayan leert, zorgt ervoor dat je op een diep niveau leert begrijpen hoe Kundalini Yoga werkt.
We zijn erg blij om deze kennis met je te delen, zodat je volledig in je kracht komt en een diepe staat van bewustzijn en stabiliteit in je dagelijks leven gaat ervaren.

Ook als je geen healer of yoga leraar wilt worden, zal Sat Nam Rasayan een geweldige toevoeging zijn voor je leven. 

Sat Nam Rasayan is the highest form, the Raj, the king of Kundalini Yoga. 
To know Kundalini Yoga you must know Sat Nam Rasayan.“ 

– Gurmukh Kaur Khalsa

Het zal je gewaarwording van je subtiele lichaam vergroten zoals ook de capaciteit van je meditatieve mind. Door Sat Nam Rasayan zal je meer compassie en bewustzijn ervaren zodat je meer sensitief en aanwezig zult zijn. Het is een persoonlijke ontwikkelingsweg.

Sham Sunder Singh geeft ook healing sessies op afspraak.

mantra